torsdag 31 december 2009

Gott nytt år


Jag vill bara önska er alla en riktigt bra start på det nya året 2010.

Kram till er alla.

måndag 28 december 2009

Jul bilder

Sockerbagaren som bakar pepparkakor.


Glömde visa det här söta luciatåget jag köpte hos majas rum.


Så här blev en del av årets julkort.



Här är bilden på våra söta pepparkaksbarn.





Sen har jag återigen fått jobb, jihuu....
Jag har fortfarande inte skrivit på några papper men skall börja om en vecka om allt klaffar. Skall imorgon få lite visning på arbetsplatsen och hämta ut arbetskläder. Det är en städtjänst på 50% men jag får börja med praktik som ska leda till jobb. Ja nu får man inte vara kräsen när man söker jobb. Jag hoppas det blir bra.
Mina stämpeldagar tog så lagom slut den 23 dec, vilken julklapp va? Men två dagar innan julafon fick jag ett samtal om att jag fick jobbet. DET kallar jag julklapp, det var så skön känsla under julen att kunna njuta av den lediga tiden som vi hade tillsammans.
Det var så skönt att vara hemma under julen, vi har inte varit det sedan 2001. Varenda julafton och juldag har vi varit iväg hos min mamma eller svärföräldrarna.

Så detta var en jul att minnas ;)
Kram på er.
P.S. Lämna gärna en kommentar så blir jag glad.

söndag 20 december 2009

4:e advent

Oj, va tiden går fort. Ifredags var det fullt upp med både anställnings intervju och träffa mäklaren som ska sälja pappas hus. Skulle även ha fikat med en av mina vänner men tyvärr så drog mäklarmötet ut på tiden. Hoppas vi hinner ta fikat en annan dag ;)
Så nu är det på papper så då är det bara att sätta igång att tömma huset, men det blir till våren så att vi skall hinna....det är mycket!!!
Intervjun får vi se om det leder till något.. berättar mer när jag vet säkert.

Idag har vi pyntat granen och gjort lite julgodis...mmm.....gott...

GOD JUL på er alla glada

torsdag 17 december 2009

Lättgympa

jaha då var jag fast igen... jag sa ifrån om att köra barngympa till våren.Men nu frågade de om jag kunde köra lättgympa istället. Ja det blir ju varannan torsdag så det känns skapligt iallafall och skönt att man får betalt för sin egen träning ;)
Hade precis börjat fundera vad jag skulle hitta på för träning för vårterminen, men nu vet jag det.

Hade gött och stanna inne och mys idag

onsdag 16 december 2009

Snö!!!

Äntligen får vi lite snö, barnen och jag gillar det.

Lukas sa igår: -Mamma du måste ju tycka om när det snöar...ja du gillar ju VITT!!!
Barn är väl härliga..
Här ser ni pysslet vi gjorde häromdagen, ja de som jag gjorde. Hade stommar till hjärtan hemma som jag tänkt att göra pärlhjärtan av men det har inte blivit av. Men nu så...

Var på Erikshjälpen förra veckan och fyndade lite schabloner. Prövade på ett gammalt lakan som jag tänkte göra kuddfodral av. Vad tycker ni? kanske matchar det med den kudden jag köpte för ett par veckor sedan? Får se om jag får till en liten volang också.

Men jag måste fixa färdigt julkorten idag, ute sista dagen som vanligt. Men de är nästan klara och frimärken har jag redan köpt.

Men julklapparna inköpta och inslagna och klara iallafall. ..lite tidigare än vanligt.

Fick lite barnprylar sålt på blocket med, så jag fick lite julklapps pengar ;)

Hoppas nu att snön ligger kvar över jul.

tisdag 15 december 2009

Lucia och Barngympa

Då var årets Luciafirande förbi, det var mysigt att se de små sjunga.
Det är lilla tomtenissan som är Lisa.





Sen var det avslutning på barngympan. Har varit två terminer nu som ledare.


Jag har inte haft med mig kameran förut så jag har inte så mycket bilder därifrån.







Mina små linslusar var med många gånger och busade.




Hittade en bild från Svärtinge med, när jag var där som vikarie.


Visst är det roligt när man får leka som vuxen med?

Kram Heidi






måndag 14 december 2009

Fina etiketter

Hittade fina etiketter till julklapparna eller till syltburken på ICA:s hemsida.

lördag 12 december 2009

Mosshjärtat


Här får ni se mosshjärtat jag gjorde. Inte så illa va? och den lilla skylten i mitten. Har gjort lite mer pyssel idag men ni får se bilder en annan dag , jag tror jag ligger efter lite med bilderna..hi hi.

Var och klippte mig hos Helene igår , blev nöjd som vanligt men det behöver jag inte visa på bild va? Kanske att jag ska gå med Lisa dit nästa vecka skulle vara roligt att se en riktig frisyr på henne. Har ju bara klippt henne själv innan. Men om grabbarna här hemma fixar frillan med trimmer då måste ju tjejerna få kosta på sig frisörbesök....så måste det ju vara....???!!!!

gonatt

måndag 7 december 2009

Hello...

Nu är jag tillbaka.. kul att höra att ni saknar mina inlägg ;)

Förra veckan hann jag inte med någonting av det som jag ville egentligen. Vi fick reda på att våran pappa fick plats på ett särskilt boende. Så på en vecka flyttade min bror och jag hans saker och möbler och gjorde det hemtrevligt så att han inte kom till ett tomt rum. Så ifredags fick han flytta in och kände väl igen några saker iallafall. Nu känns det som att man får pausa lite.
Vi hade en liten tjejträff idag redan på dagen. Vi hade en liten julklappsbyte och då fick jag dessa fina siffror till adventsljusen. Då kände jag genast att inspiretionen kom tillbaka...Var förbi majasrum och handlade det fina fatet och la lite spansk mossa och ljus som jag hade hemma. En liten bit ståltråd med pärlor från förra året och givetvis de söta flugisarna. Tog bara band på två av ljusen tyckte att det räckte så. Så nu först är min adventljusstake klar. Ja det är ju bara andra advent.. hi hi .... Bättre sent än aldrig.


Var på en tygaffär här i närheten och hittade denna monogram som jag verkligen blev kär i, gillar verkligen det röda mot det vita. Den gardinkappan som de hade var ju så fin men alldeles för tunt tyg. Så då blev det ett kuddfodral istället.

Den här gardinen blev det isället. Köpte den förra julen men satte aldrig upp den. Ser ni likheten??


Dessa söta skyltar köpte jag med. En satte jag i min mosskrans som jag knåpade ihop i söndags. Nu var det för mörkt att fota den får göra det i dagsljus. Den andra satte jag på julklappen som jag bytte bort idag.