tisdag 28 april 2009

Fynd

Kolla fyndet från MIO, sötaste koppen för 15kr. svagt lila på utsidan och guldkant.



Sommaren är här

Men vart tog våren vägen?Ja den är här, fast med sommarvärme som vi har här i östergötland. Men vad det går fort när det kommer både sol och värme. Tyvärr så kommer ju ogräset lika fort upp, försöker ta bort så mycket det går på våren det är lättare att få bukt med det då. Har några rabatter kvar.

Vi var på utvecklingssamtal på sonens skola igår och det var väldigt mycket som var roligt att höra. Han går ju bara i 1:an.


Sen var vi och fixade tre stycken pass igår!!! det var bara min man som har ett giltigt. Jag fixade nytt när de skulle ändra reglerna men sen så gifte vi oss.
Barnen var lite förvånade, det skall bli en överrasknings-resa på sommarlovet. Det är ingen ide att berätta det för de ännu annars får vi väl höra det tjatet tills vi åker.





Vill bara visa den snygga påskägget vi fick i påskas. Jag älskar allt med prickar...så fiiint... Det var något i som vi älskar alla fyra - GODIS.


lördag 11 april 2009

Sommarvärme

åh va skönt det var ute igår.. Var i parken med barnen när vi märkte att vi hade tagit på oss alldeles för mycket kläder. Det var ju sommarvärme i påsk, kommer inte ihåg när det var så varmt så tidigt på året. Är det då sommaren blir tidig?
Vi skulle få besök så vi måste ju sitta ute och äta våfflor som stod på menyn. Hem och plocka fram utemöblerna, torka av dem och sopa av golvet. Samma sak varje år, hur ska vi ställa möblerna? men det slutar alltid likadant. De är FÖR STORA vill köpa nya. Har kollat på Kila möbler det finns några tänkbara alternativ.
Men jag tror min man börjar att tycka som jag...vita och lite mindre.
Får se om vi tar en liten tripp i påsk? :)
PÅSKKRAM till alla, och ni som inte lämnar kommentar. Nu vet jag vem du är.

Heidi

måndag 6 april 2009

Tävling och träning

Sakta men säkert börjar besöksräknaren ticka mot 1000 besökare då skall jag ha en liten utlottning..får se vad det blir. Överraskning!!
Min blogg är visst värd 1267kr nån som vet vad det beräknas på?

Skönt med vår i luften.. Barnen är ute och cyklar och fler barn hittar till parken. Årets första glass har vi hunnit med också. Men ingen grillpremiär här ännu, hörde att flera haft det redan, kanske till påsk?

Nu tycker jag att det börjar synas mer på min viktkurva med, nedåt alltså. -4kg sedan jan och
-7 kg sedan i höstas. Kul när man får kommentarer om att det syns, då blir man glad..har några kilo kvar.. men visst tar det tid för kroppen att återhämta sig efter att man fått barn. Men jag har kämpat också. Men det är ju inte lätt med alla födelsedagar och dop och kalas som varit nu under våren. Snart är ju påsken här.... men jag tar en dag i taget...

Kramiz Heidi

onsdag 1 april 2009

April april....

Det var väl ingen som trodde på den...men kul var det :)

Jag på omslaget av Glamour


Äntligen kommer omslagsbilden som jag har väntat på. Detta är en överraskning har inte berättat för någon om detta med nu är nya nummret ute med mig på framsidan, kan inte fatta...
Äntligen kan jag visa upp mitt ansikte för er på bloggen med så får ni se hur jag ser ut...