söndag 27 juni 2010

Äntligen sol och värme....

Hoppas att er midsommarfirande var bra. Själva var vi i Svalsta och firade med flera familjer och barn. Det var dans runt midsommarstången som fixades innan och lekar och brännboll. Sedan avslutades kvällen med gott grillat kött m.m. summan av kvällen var kanon förrutom ett stukat ringfinger (aj aj) och div. småskador på de flesta...hi hi.


Hittade detta när vi rensade i pappas hus. Kul med vissa gamla saker...


Nu är iallafall huset sålt och nycklarna lämnade.. ganska skönt nu med lite semester från allt rensande..
Dags att ta fram den här boken igen.. väldigt bra tycker jag. Man går igenom ett rum i taget. eller en garderob. Får ta det när det blir lite regniga dagar, för det blir det väl... men nu ska vi njuta av det vackra sommarvärmen vi har framför oss den kommande veckan. Har bara en vecka kvar till semester...3 långa härliga veckor sen.. med en veckas bilsemester till Danmark.

Tyckte inte den gröna kompost-hinken var så fin, så jag gjorde en egen variant. Riktigt snygg om jag får säga det själv...

Ha en underbar sommar , jag skriver igen när ni minst anar det.... KRAAAM


tisdag 1 juni 2010

Lindas blommor

Måste tipsa er om denna underbara bok som min klasskompis från Floristutb. Linda har skrivit.
Hon är även redaktör för "Trägårdsfredag" på SVT som sänds på fredagar 21.30. Jag brukar se det på svt play efteråt... klicka på länken så kommer du dit direkt .



Boken är full av underbara bilder och mycket inspiration, även för de som inte är florister. Mycket lätta tips du kan göra själv. Jag känner igen vissa saker vi gjorde och lärde oss i skolan. Fick till en liten bordsdekoration på 5min...

Vill du se henne live? kolla in HÄR när hon var på nyhetsmorgon.


LINDAS BLOMMOR kan beställas HÄR

Blommor




Har haft lite problem med att få fram mina bilder men här kommer lite nya bilder....